Adevăraţii pasionaţi de BMW, sunt cei care îşi construiesc maşina sa, după bunul plac şi cu forţele proprii.

0 Comments

Adevăraţii pasionaţi de BMW, sunt cei care îşi construiesc maşina sa, după bunul plac şi cu forţele proprii. Pornind de la zero, dar înarmaţi cu multă rabdare şi perseverenţă, cu eforturi financiare considerabile, chiar şi atunci când aleg să-şi petreacă timpul mai mult în garaj decât în cluburi sau cu prietenii. Un pasionat nu va renunţa niciodată la maşina lui şi într-o bună zi, visul său va deveni realitate. Iar ceea ce unii numesc “un adevărat coşmar” şi “doar o maşină veche”, pentru noi, este cea mai preţioasă comoară!
Carter Kelly Kramer, “a lot of people can say they bought their dream car, not a lot of people can say they built it”.
Istoria acestui BMW 2002 începe în anii 1976 atunci când a părăsit porţile fabricii undeva în SUA. Ani mai târziu a ajuns listat în anunţuri pe ebay, iar Carter Kelly Kramer, un tânăr în vârstă de numai 16 ani a fost cel care a pus mâna pe maşină. Începutul însă nu a fost cel mai strălucit, aşa cum recunoaşte şi Carter, la acea vârstă mulţi adolescenţi se consideră cei mai buni şoferi din lume, fapt care l-a costat cam mult, accidentând BMW-ul la scurt timp.
Au urmat apoi zile negre şi nopţi albe în care tânărul a încercat de unul singur să repare maşina, având doar câteva ustensile prin garaj. Mare lucru nu i-a reuşit aşa că a apelat la ajutorul celor mai buni prieteni. Dar nici asta nu a fost suficient, motiv pentru care a bătut la poarta unui service specializat. Aici a învăţat ce are de făcut şi cum să îşi modifice maşina pas cu pas până va atinge rezultatul mult dorit.
A avut nevoie de patru ani de zile ca să îşi pună visul pe roate, aşa cum îl vedem şi noi astăzi. Şi chiar dacă 2002-ul a pierdut din valoarea unei maşini de colecţie acesta a devenit de nepreţuit pentru Carter Kelly Kramer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *