Pe sfârşit de an, cei de la BMW s-au gândit că ar fi frumos să ne bucure cu ceva veşti bune şi trebuie să recunosc că le-a reuşit ideea!

0 Comments

Pe sfârşit de an, cei de la BMW s-au gândit că ar fi frumos să ne bucure cu ceva veşti bune şi trebuie să recunosc că le-a reuşit ideea! Astăzi aflăm că bavarezii vor lansa un nou model de lux, construit pe platforma actualei generaţii BMW Seria 7 în caroseria G12, ceea se traduce ca ampatament mărit! Şi nu este vorba despre vreun Rolls-Royce sau un X5 LWB, ci un coupe, unul cu patru portiere! Iar acesta va purta numele de BMW Seria 9!

Revista Automobile Magazine a reuşit să obţină informaţii preţioase legate de acest model, iar de la ei aflăm că maşina urmează a fi lansată pe piaţă cam prin anii 2020. Coupe-ul, care se crede a fi un succesor al lui BMW Seria 8, ar putea avea elemente comune cu BMW Gran Lusso Coupe, concept prezentat în urmă cu foarte multă vreme la nenumărate saloane auto internaţionale, unde de altfel, a reuşit să impresioneze publicul cu ţinuta sa elegantă.

Pe această cale, aş vrea să le urez mult succes germanilor şi să le transmit că nu vreau să fiu dezamăgit! Faceţi vă rog un interior mult mai bogat, astfel încât să nu aud toţi frustraţii de S-Class-uri că nu mai există în lume altă maşină mai împopoţonată. Dacă tot e un coupe şi unul impunător, atunci să fie aşa la toate capitolele! Îmi dau seama că BMW Seria 9 va fi foarte avansat din punct de vedere tehnologic, că va beneficia de o sumedenie de piese componente fabricate din fibră de carbon, şi că nu va avea rivali la felul în care se conduce, însă, nici concurenţii săi nu dorm, iar modestia mai rar se apreciază atunci când vine vorba de un model vârf de gamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *