Ai grijă! Un BMW 428i Coupe modificat de AC Schnitzer supraveghează străzile!

0 Comments

La iniţiativa Asociaţiei Tunerilor Germani de Automobile (VDAT), AC Schnitzer va prezenta la Salonul Auto de la Essen, un BMW Seria 4 modificat pentru concursul TUNE IT! SAFE!

Proiectul este unul bine cunosct şi se bucură de suport din partea Poliţiei Federale şi a Ministerul Transporturilor. Ce vedeţi în imagini, a fost un BMW 428i Coupe, care ulterior, după ce a primit tratamentul special din partea tunerului german, este gata să survoleze străzile pentru a asigura siguranţa traficului rutier şi respectarea regulilor de circulaţie.

Motorul bavarezului, un benzinar de 2.0 litri în patru cilindri, a fost modificat pentru a livra 294 de cai putere şi 420 Nm de cuplu motor în loc de 245 CP şi 345 Nm oferiţi în stock. Coupe-ul poate atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, iar pentru a accelera de la zero la prima sută sunt suficiente doar 5.7 secunde.

Aşa cum prevede regulamentul, maşina este îmbrăcată în straie poliţieneşti, cu decorul respectiv şi desigur nu lipseşte traversa luminoasă. Suspensia de uzină a cedat locul uneia sport, care a micşorat garda la sol a maşinii cu până la 25 de milimetri, păstrând suficient spaţiu pentru roţile cu un diametru de 21 de inch!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *