Galerie Foto: BMW M760Li xDrive aruncă praf în ochi lui S-Class S65 AMG

0 Comments

Galerie Foto: BMW M760Li xDrive aruncă praf în ochi lui S-Class S65 AMG

Să răsune muzica! BMW a lansat în sfârşit un Seria 7 M! Iată că după lungi ani de aşteptare, vedem prima limuzină de performanţă, preparată de către inginerii diviziei Motorsport şi botezată M760Li. Se prezintă aceasta, aşa cum nu se putea mai bine, cu un motor pe măsură, dotări de top, culori speciale şi un interior rafinat.
Până a vă grăbi să răsfoiţi prin poze, vă comunic cele mai importante date. Sub capotă, este un V12 de 6.6 litri, motor cunoscut deja pe Rolls-Royce Wraith, şi care generează 600 CP şi 800 Nm de cuplu motor încă de la turaţii joase (1.500 rpm). Puterea maximă este livrată la vreo 5.000 de ture, iar transmisia cu opt rapoarte Steptronic Sport, ghidează resursele motorului direct către sistemul de tracţiune integrală, de unde şi denumirea xDrive.
Astfel pentru o acceleraţie de la zero la prima sută la oră sunt necesare doar 3.9 secunde, iar viteza maximă poate ajunge la 305 km/h, însă numai dacă se optează pentru pachetul M Driver. În caz contrar va trebui să te mulţumeşti cu doar 250 km/h.
Lista de dotări opţionale dar şi mai multe informaţii legate de noul Seria 7 le găseşti pe AutoExpert.md sau accesând pagina producătorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *