BMW Power Club Moldova şi PUMA anunţă un parteneriat! Venim cu reduceri atrăgătoare!

0 Comments

Orice pasionat de BMW care se respectă, chiar şi în lipsa unui automobil, dar tot va avea măcar un accesoriu care să îi reprezinte dragostea faţă de această marcă. Iar colecţia BMW Motorsport de la Puma este exact ceea de ce ai nevoie pentru a te evidenţia din mulţime. Suntem onoraţi să anunţăm un nou parteneriat între WEST SPORT ALLIANCE, importatorul PUMA în Moldova şi A.O. “BMW Power Club Moldova”, în cadrul căruia membrii asociaţiei vor beneficia de reduceri extrem de atrăgătoare!

Toţi suferim de acest “handicap”, ne place să arătăm bine şi să fim extrem de convingători atunci când vine vorba de pasiunea pentru BMW. Şi cum o mai poţi face altfel (afară de automobil), dacă nu prin accesorii. Bine că acum avem posibilitatea de a ne bucura de o reducere de până la 30% la cea mai nouă colecţie BMW Motorsport! Sunteţi astfel invitaţi să faceţi cunoştinţă cu aceasta, în magazinele din reţeaua PUMA.

Pentru mai multe detalii despre ofertele PUMA puteţi accesa pagina oficială de Facebook sau de Market, iar pentru informaţii cu privire la reducerile acordate membrilor, contactaţi administraţia asociaţiei BMW Power Club Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *