BMW M5 primeste tratamentul Switzer Performance si adopta 700 de cai putere!

0 Comments

BMW M5 primeste tratamentul Switzer Performance si adopta 700 de cai putere!

Atelierul de tuning, Switzer Performance, doborât de rutină, a decis să ia o pauză de la modificarea maşinilor ca Nissan GT-R35 şi Porsche 911, pentru a îşi mai testa competenţele în alt domeniu. Specialiştii din Ohio, şi-au reorientat privirile către producţia diviziei BMW Motorsport. 

Împătimiţii ultimii generaţii de BMW M5, cunosc foarte bine de ce este în stare propulsorul V8 de 4.4 litri, însă, întotdeauna este loc de mai bine. Iar aşa cum, motorul este unul turbo-aspirat, tot ce au de făcut inginerii, este să stoarcă puţin mai mult din rezervele lăsate de bavarezi.

Întâi de toate, Switzer Performance, şi-au dorit să audă sunetul natural al motorului în habitaclu, fără acompanierea sistemului audio, iar în acest scop, a fost dezvoltat un nou sistem de evacuare. Ulterior, prin adăugarea unui bloc electronic de comandă, separat de cel al maşinii, a fost posibilă remaparea unităţii, iar astfel numărul cailor putere a crescut.

SWITZER P700 BMW M5, dezvoltă 700 de cai putere şi 867 Nm de cuplu motor!

Chiar dacă, performanţele obţinute sunt impresionante, preţul acestui pachet, este foarte accesibil. Numai 6.995 de dolari fac diferenţa între acest model şi unul stock. Specialiştii promit să revină mai târziu cu un kit estetic şi un sistem de frânare mai performant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *