MW M2 pregătit să apară în public în următoarele două săptămâni!

0 Comments

Debutul mondial al celui mai nou model din gama bavarezilor, BMW M2 Coupe, este programat pentru mijlocul acestei luni, mai cu seamă vorbim de ziua de 14 octombrie. Însă iată că, cineva a reuşit să spioneze noua rachetă de buzunar, chiar cu puţin timp înainte de premiera sa. 

Chiar dacă sportiva este uşor camuflată totuşi se pot vedea principalele trăsături caracteristice ale noului BMW M2 Coupe, aici fiind incluse aripile evazate, bara faţă restilizată cu guri de ventilare mult mai permisive, sistemul de evacuare dublu, cu patru finale cromate la nivelul tobelor de eşapament, jantele unicate în stea cu spiţe duble, eleronul de pe capacul portbagajului şi o culoare absolut specială, Long Beach Blue!

Surse demne de încredere au confirmat în repetate rânduri că sub capota micuţului M2 va fi instalată unitatea de 3.0 litri turbo, cu şase cilindri în linie, arhicunoscută deja pe modelele M3 şi M4. Doar că în cazul juniorului, acesta va dezvolta în jur de 370 de cai putere şi 465 Nm de cuplu motor cu care maşina poate accelera până la prima sută la oră în numai 4.5 secunde. La fel ca şi în cazul altor modele BMW, viteza maximă este limitată la 250 km/h!

Aşteptăm acum să vedem şi lansarea oficială a noului model, pentru a savura din plin o galerie de poze executate profesionist şi o doză bună de videoclipuri incitante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *