Prin urmare, astăzi, în loc de M7, vedem un nou teaser cu B7.

0 Comments

Fanii mărcii bavareze i eu inclusiv) au încurajat dintotdeauna producătorul german să lanseze o versiune M a limuzinei Seria 7, însă din păcate acest lucru nu a avut loc să se întâmple. Şi după cum se vede, nici în viitorul apropiat nu se vor schimba prea multe. În special după ce conducerea BMW a reiterat în nenumărate rânduri că nu vor lansa un M7 atâta timp cât inginerilor de la Alpina le reuşeşte prea bine acest lucru.

Prin urmare, astăzi, în loc de M7, vedem un nou teaser cu B7.

Ei bine, noi încă mai sperăm să vedem un Seria 7 veritabil, modificat de divizia de performanţă ///M, până atunci însă, va trebui să ne mulţumim cu ceea ce ne oferă Alpina. Iar în materie de limuzine performante şi luxoase tunerul german este un lider incontestabil. Inginerii şi designerii acestei companii ţin ascunsă o reţetă specială şi doar ei ştiu cum să obţină compromisul ideal dintre un sportcar şi o maşină de lux.

S-ar putea să ne convingem de acest lucru şi în viitorul foarte apropiat, atunci când va fi prezentat oficial noul Alpina B7, despre care, la etapa actuală, se cunosc prea puţine detalii. Mai bine zis, tot ce avem acum sunt doar zvonuri, unul dintre care sugerează utilizarea V8-ului de 4.4 litri, forţat să producă peste 550 de cai putere! Zic că sună bine, dar va fi oare suficient pentru a face faţă competiţiei?

Audi S8 spre exemplu produce 520 de CP însă versiunea S8 Plus vine deja cu 605 cai putere! Mercedes de cealaltă parte pune la bătaie S63-ul AMG care vine echipat cu un V8 de 5.5 litri şi 577 CP, iar în cazul unui S65 vorbim de un total de 621 cai putere! Ar mai fi de menţionat şi Jaguar-ul XJR cu al său V8 de 5.0 litri volum, supraalimentat pentru a produce 550 CP, însă în materie de lux britanicul nu îi poate fi un concurent.

Până la urmă, muzica clasică sub care dansează B7-le în cel mai nou teaser ne face să credem că totul e sub control!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *