BMW решила немного подтянуть лицо самого спортивного члена семейства, модели M235i, но не раньше, чем благословила ее большей мощностью, что неявно привлекло переименование модели.

0 комментариев

Începând cu anul 2017, nu vom mai vedea pe lista modelelor, inscripţia M235i şi asta deoarece, coupe-ul va ceda locul lui M240i. Schimbarea de nume vine odată cu schimbul de motor, iar neatins rămâne doar volumul benzinarului, acelaşi 3.0 litri, turbo-aspirat. Doar că, noua unitate N55 va produce deja 340 de cai putere, adică cu până la 15 cai putere, ceea ce ar trebui să îi prelungească durata de viaţă a coupe-ului, mai ales că tot pe atunci, este aşteptată şi versiunea LCI, adică Life Cycle Impulse, sau mai popular, facelift.

Nu se cunosc toate detaliile cu privire la strănepoţelul de drept al lui BMW E30, însă BMW promite să ne bucure nu doar ochiul ci şi sufletul. Ce-i drept, nu sunt sigur că funcţia de WiFi hot-spot, (anunţată pentru LCI), este chiar opţiunea la care ai visat dintotdeauna.

Mai atractiv decât un M240i, poate fi doar un M2, pe care multă lume îl aşteaptă cu sufletul la gură. Ca să nu mai zic de M2 CSL, despre care se spune că ar putea pune probleme chiar şi unui M4 Coupe! Se pare că BMW a decis să se întoarcă la origini, furnizând soluţii pentru cei în căutare de generatoare de adrenalină. Eu personal, abia aştept să îl văd! Până atunci însă, rămân cu gândul la un M235i Track Edition!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *