was successfully added to your cart.

Vrei o culoare mai specială pentru maşina ta? Încearcă folia Anthracitte Matte GunMetal

Vrei o culoare mai specială pentru maşina ta? Încearcă folia Anthracitte Matte GunMetal

By August 3, 2015 News, Tuning No Comments

Culorile de bază au fost şi sunt considerate tot timpul a fi “frumoase”, iar dacă sunt asortate şi cu piese de calitate, garda la sol coborâtă plus nişte jante pe măsură, atunci garantat ai toată atenţia îndreptată spre tine. Însă, ce faci dacă te-ai plictisit deja de nuanţele de vopsea de uzină şi vrei ceva mai ieşit din comun. Ceva special dar totuşi nu foarte strident. Ai putea încerca folia, una mată şi…lucioasă. 

Mai ales dacă te afli în aceeaşi barcă cu proprietarul acestui “banal” BMW X6 M. Ştii doar că şi pe străzile oraşului Chişinău circulă o sumedenie de maşini “la fel”. Apoi, pentru cei care se doresc a fi cu adevărat individuali, le recomandăm să aleagă folia. În cazul dat, ne-a făcut din ochi acest mat-antracit-lucios în nuanţa “gunmetal”.

Un fel de imitaţie a vopselei metalizate, cu o doză de titan şi un strop de bronz. Iar unui BMW X6 i se potriveşte perfect ca o mănuşă, accentuându-i silueta sport, muchiile ascuţite şi formele caroseriei apetisante. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, s-ar potrivi mai multor modele de BMW, rămâne doar să o încercaţi!

x6m10 IMG_6292 IMG_6291 x6m9 x6m8 IMG_6290 x6m7 IMG_6289

 

Leave a Reply