was successfully added to your cart.

VIDEO: Cam aşa îşi află sfârşitul zilnic, sute de BMW-uri! Atenţie, imagini copleşitoare!

VIDEO: Cam aşa îşi află sfârşitul zilnic, sute de BMW-uri! Atenţie, imagini copleşitoare!

By December 2, 2015 News, WorldWide No Comments

În timp ce tu, visezi la un BMW Seria 5 E60, sau un Seria 3, ori un MINI Cooper, pentru care îţi faci rezerve zilnic, adunând leuţ cu leuţ, undeva în Europa acestea sunt distruse! Da, ai auzit bine. Dezasamblate pe bucăţi, extras ce poate fi mai bun din ele, iar apoi distruse, făcute zob, transformate în materie primă! Iar acest lucru se întâmplă chiar în faţa angajaţilor care sunt plătiţi să îţi facă ţie viaţa mai grea! 😀

maxresdefault (1)

La prima vedere, ai putea spune că maşinile se prezintă într-o stare excepţională, nu sunt avariate şi nu prezintă nici o urmă vizibilă de defecte. Şi cu toate astea, soarta lor este pecetluită deja şi nimic nu mai poate fi schimbat. Pe durata celor 20 şi ceva de minute cât durează materialul video, ai impresia că eşti supus unei torturi morale. Muncitorii de aici nu se grăbesc nicăieri şi s-ar părea că savurează întreg procesul de desfiinţare a unei legende.

Mai întâi sunt activate şi scoase din uz airbag-urile, apoi sunt extrase toate lichidele din sistemul de frânare, sistemul de răcire al motorului sau chiar din amortizoare. După care se demontează părţile ceva mai voluminoase cum ar fi portierele, scaunele şi bancheta, aripile, blocurile optice, etc.

Într-o stare deplorabilă, maşina ajunge parţial dezmembrată şi complet vulnerabilă în faţa unui uriaş braţ hidraulic, care îi smulge inima cu totul (motorul) şi o aruncă la fier vechi. Într-un final, sângerând din toate încheieturile, biata creatură este aruncată în braţele unui constrictor, care scoate din ea şi ultima răsuflare, transformând-o apoi într-o valiză, numai bună de trimis la reciclare…

Trist nu?

Totuşi, ca să vă reduc puţin din sentimentul de nedreptate şi agonie, care v-a cuprins în urma vizionării acestui videoclip, trebuie să vă spun că multe dintre aceste BMW-uri, sunt deja ireparabile şi prezintă careva defecţiuni de construcţie, proiectare sau exploatare.

De menţionat că aceeaşi soartă o au şi automobilele de teste pe care sunt implementate şi verificate noile tehnologii şi sisteme avansate, dar care rămân în continuare neomologate iar din această cauză nu pot fi admise în circulaţia pe drumurile publice.

Leave a Reply