was successfully added to your cart.

Vezi cum arată singurul BMW i8 în nuanţa Lava Red din toată lumea!

Vezi cum arată singurul BMW i8 în nuanţa Lava Red din toată lumea!

By May 25, 2016 News, Tuning No Comments

Deşi ne considerăm fani înrăiţi BMW, cu toate astea i8-ul nu este chiar maşina de vis pentru mulţi dintre noi. Trecând peste asta însă, o să insist pe faptul că acest exemplar îşi merită toată atenţia! Până la urmă este un BMW, un supercar exotic, performant şi extrem de eficient. Iar aici se adaugă nuanţa de vopsea Lava Red, plus opţionalele preţioase care îl transformă într-un exponat prea mult dorit.

Nu voi surprinde pe nimeni dacă spun că maşina în cauză, se află într-un showroom din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi. Nici dacă menţionez că este singurul i8 din toată lumea finisat în aşa nuanţă de vopsea. Şi după cum vă spuneam, maşina a primit şi careva îmbunătăţiri la nivel de caroserie, elemente aerodinamice fabricate din fibră de carbon, cum sunt prelungirea faţă, pragurile laterale sau eleronul spate. De un efect aparte sunt şi jantele AC Schnizter! Pe interior însă lucrurile au rămas aproape neschimbate, cu excepţia faptului că s-a optat pentru o gamă de culori ceva mai diferită.

La cum arată, nu cred că îţi mai pasă de faptul că este pus în mişcare de un motor de numai 1.5 litri volum, ce-i drept, ajutat de motoare electrice. Mai mult contează că ai la dispoziţie în jur de 362 de cai putere şi 570 Nm de cuplu motor, care fac posibilă acceleraţia de la zero la prima sută la oră în circa 4.4 secunde!

sursa: autoexpert.md

 

Leave a Reply