was successfully added to your cart.

Noul BMW Seria 5 G30 în costum sport de la M Performance. Arată…cum arată!

By January 26, 2017 News, WorldWide No Comments

Până la lansarea noului BMW Seria 5 în Moldova au mai rămas zile numărate, însă europenii deja se bucură de tot mai multe poze şi video cu sedanul premium. Am văzut o mulţime de teste şi review-uri, iar acum avem o colecţie de imagini umile cu cinciarul îmbrăcat pentru “educaţia fizică”.

Pachetul M Performance a fost aplicat unui BMW 530i xDrive, finisat într-o nuanţă de vopsea Arctic White şi echipat cu jante vopsite în două tonuri de culori, una dintre care este Ferric Grey. De fapt în imagini sunt două maşini, ambele echipate la fel, diferenţa fiind doar în tipul jantelor. Sedanurile au primit şi un set de abţibilduri, care în viziunea mea nu prea îşi au locul pe un premium, dar, fiecare cu gusturile lui aici, aşa că, au dreptul la viaţă.

Pe lângă jante şi stickere, pachetul M Performance include noi bare faţă spate, capace oglinzi din carbon, un eleron pe capota portbagajului, un difuzor pentru fund şi nişte finale pentru ţeava de eşapament. Bineînţeles că mai sunt o mulţime de alte accesorii, oferite contra cost, pentru început însă, vă puteţi bucura cu acestea.

Leave a Reply