was successfully added to your cart.

Bine v-am regăsit dragii noştri amatori de BMW şi cei mai fideli cititori (followeri) ai paginii de Facebook BMW Power Club Moldova. Ştiu că am cam lipsit din atenţia voastră o bună perioadă de timp, însă iată că încetul cu încetul vom încerca să revenim pe paginile blogului BMWPower.MD. Acum, avem un anunţ foarte important pentru toţi cei care urmăresc şi aşteaptă cu sufletul la gură, cel mai tare eveniment dedicat mărcii noastre iubite, BMW Festival 2016. Şi pentru că abia recent au fost făcute publice primile informaţii, am decis că este cazul să dăm o mână de ajutor organizatorilor şi totodată, să le răspundem cititorilor la câteva întrebări foarte importante legate de acest festival.

În acest an, compania bavareză BMW marchează 100 de ani de activitate şi după cum ştiţi, în toată lumea vor fi organizate petreceri în cinstea acesteia, inclusiv şi în Republica Moldova, graţie importatorului oficial AutoSpace SRL şi a partenerilor săi. Organizatorii ne-au promis un show incendiar şi de neuitat, iar noi tindem să le dăm crezare.

Untitled-2

Unde? Locaţia este aceeaşi, ca şi în anii precedenţi, aerodromul sportiv de la Vadul lui Vodă.

Când? Eşti aşteptat începând cu orele 12:00, atunci când va fi organizată şi parcarea. Evenimentul în sine însă, începe la orele 14:00. Vor urma o groază de concursuri (poţi şi să participi dacă te înscrii din timp), dar şi prestaţii live de drift şi stunt riding, acompaniate de un DJ profesionist.

Bucătăria în aer liber îţi va garanta accesul la bucate delicioase şi băuturi răcoritoare, deci ar fi bine să ai nişte bani de cheltuială cu tine.

Ceva mai târziu, pe la orele 18:00, va urma un concert cu Alex Calancea Band, Guz, Kapushon, iar deja la orele 19:00 vom afla cine sunt câştigătorii concursurilor de tuning, styling, low rider, equilibrium, elegance sau proba de pit stop.

Începând cu orele 20:00, de buna dispoziţie se vor ocupa o trupă de rock, a căror acorduri vor răsuna până seara târziu, când evenimentul propriu-zis va lua sfârşit deja (22:00).

Untitled-3

Sunt aşteptaţi şi oaspeţi din afară, inclusiv din România şi Ucraina, iar BMW Power Club Moldova intenţionează să se prezinte la fel, organizat, frumos, în coloană. Ne dăm întâlnire de dimineaţă, pentru ca să ajungem la timpul potrivit la faţa locului. Pentru acest lucru am făcut şi o listă în care te poţi înscrie prealabil, dacă vrei să vii cu noi.

Totuşi, atât participanţii cât şi vizitatorii au nevoie să se înscrie, accesând site-ul oficial bmwfestival.md

Leave a Reply