was successfully added to your cart.

Faceţi cunoştinţă Vă Rog! BMW M2 MotoGP Safety Car!

Faceţi cunoştinţă Vă Rog! BMW M2 MotoGP Safety Car!

By February 10, 2016 BMW Press, News No Comments

BMW vrea să ne facă să plângem de milă şi înfige cuţitul mai adânc în rană, prezentând cel mai nou BMW M2 MotoGP Safety Car, maşina care va supraveghea cursele oamenilor neînfricaţi. Finisat într-o nuanţă de vopsea Alpine White şi dotat cu elemente aerodinamice M Performance, em-doi-ul este gata pentru a defila în faţa miilor de spectatori.

MotoGP Safety Car 2016

MotoGP Safety Car 2016

 

Inginerii bavarezi au muncit zece săptămâni asupra acestui proiect, pentru ca noi să ne putem bucura de un rezultat final de excepţie. Pe lângă partea estetică văzută în poze, M2-ul a primit şi careva îmbunătăţiri tehnice, cum sunt frânele din aliaj de ceramică şi carbon, suspensia de tip coilover, proiectată special pentru acest model, dar şi jantele încălţate în anvelope Michelin Cup Tires.

În acelaşi stil spartan se prezintă şi interiorul, unde a fost instalată o cuşcă de protecţie, panoul de lumini adiţionale, inserţii din fibră de carbon şi cusuturi contrastante în tapiţeria din Alcantara. Neatins a scăpat doar motorul de 3.0 litri care dezvoltă în continuare 365 de cai putere, capabili să trimită acul vitezometrului în dreptul indicatorului de 100 km/h, în doar 4.2 secunde.

Leave a Reply