was successfully added to your cart.

Eleganţa are un nume: BMW M3 F80

Eleganţa are un nume: BMW M3 F80

By October 30, 2015 News, Tuning One Comment

Deşi nu mai este de multă vreme o premieră absolută în lumea auto, totuşi, actuala generaţie a lui BMW M3 în caroseria F80, încă se mai bucură de o atenţie deosebită din partea caselor de tuning. Şi asta deoarece, pe lângă performanţele de care poate da dovadă, sportsedanul este considerat un etalon al frumuseţii.

Indiferent că eşti pasionat de caii putere sau iubeşti mai mult latura estetică a noului M3, acest pictorial nu te va lăsa impasibil. Cu toţii cunoaşteţi deja că sub capota acestei prinţese este instalat un propulsor TwinPower Turbo capabil să livreze roţilor punţii spate în jur de 431 HP şi 550 Nm, aşa că nu ne vom opri prea mult la acest capitol. Nu vom vorbi nici despre faptul că aceste cifre servesc doar un punct de plecare pentru inginerii iscusiţi care pot stoarce şi mai mult de atât.

În schimb, vă propun să vă focusaţi atenţia asupra acestei mici galerii de poze şi să analizaţi în detaliu, fiecare muchie şi fiecare formă, în special jantele HRE P104, customizate şi finisate în “culoarea” lor naturală. Acestea sunt fabricate din aliaj de aluminiu forjat, utilizat în construcţia de aeronave, astfel că nu trebuie să îţi faci griji de greutatea acestora sau de rezistenţa lor!

Join the discussion One Comment

Leave a Reply