was successfully added to your cart.

Din culisele BMW Festival 2016: Cel mai adevărat M6 Coupe Safety Car a ajuns în Moldova!

Din culisele BMW Festival 2016: Cel mai adevărat M6 Coupe Safety Car a ajuns în Moldova!

By July 28, 2016 Local, News No Comments

Marele festival dedicat celebrării celor 100 de ani de istorie BMW, BMW Festival 2016, se apropie cu paşi rapizi de ziua glorioasă de sâmbătă, iar organizatorii sunt prinşi în febra pregătirilor. Cu toate astea au găsit timp să ne arate şi câteva poze cu bijuteriile care vor putea fi admirate în cadrul evenimentului. Ei bine, surprizele nu se opresc aici, însă ce vedeţi mai jos este o adevărată premieră pentru ţara noastră. Să le luăm toate pe rând.

BMW X6 M nu este chiar o noutate pentru Moldova, dar este unul dintre cele mai rapide SAC-uri la moment, unde doar GLE Coupe îi mai poate face concurenţă! În continuare, M6-le coupe, la fel poate fi considerat un pic îmbătrânit, însă asta nu îi retează nici într-un fel din faima şi alura de sportcar de lux, aşadar este oricând binevenit. Ceva mai mult ne-ar interesa liderii în materie de vânzări BMW M3 şi M4, ambele echipate în versiunea Competition Package. Iată de aici tensiunea creşte.

Cel mai mult aşteptam să văd coupe-ul BMW M2, care a reuşit să fure inima multor jurnalişti de talie internaţională, prin urmare inima mea îi aparţine! Dar, cireaşa de pe tort este fără îndoială BMW M6 Coupe Safety Car! Maşina oficială din campionatul MotoGP a ajuns în Moldova şi va expusă în văzul tuturor!

O atmosferă fierbinte, doamnelor şi domnilor, unde întreg spaţiul aerodromului va fi cotropit de mii de cai putere! Vă aşteptăm aşadar la BMW Festival 2016. Să înceapă o nouă eră, pentru Next 100!

Leave a Reply