was successfully added to your cart.

Cei mai adevăraţi 5 Ani, BMW Power îi marchează în Octombrie!

Cei mai adevăraţi 5 Ani, BMW Power îi marchează în Octombrie!

By October 20, 2015 Club News, News No Comments

Da ştiu, am marcat cinci ani cu mult fast şi gălăgie în data de 22 August! Am avut şi poze şi video şi multe alte chestii interesante, gen concursursi, loterie, premii sau invitaţi speciali, însă, acel eveniment era organizat doar de “ochii lumii”. Ori cu alte cuvinte, am făcut partea festivă, cea oficială. Acum la cinci ani, a fost pentru prima dată când am încălcat regulile proprii şi am decis să sărbătorim aniversarea pe vremea caldă de afară şi nu în zilele reci ale lui octombrie. Iar după cum se prezintă 20 Octombrie astăzi, avem o dovadă clară, că am urmat o decizie înţeleaptă şi la timpul potrivit.

11038999_891490380923868_566505174848846417_n

În pofida celor descrise mai sus, nu putem trece cu vederea ziua de azi, marcată cu roşu în calendarele BMWPower şi asta pentru că, anume în această zi, în anii 2010, au fost puse bazele comunităţii cu logo-ul emblematic alb-albastru. Unul dintre puţinele cluburi auto adevărate din Moldova şi unul care se vrea şi mai mare, şi mai organizat, şi mai independent şi mai puternic. Nu vrem şi nici nu intenţionăm să ne punem pe vreun cântar cu toate comunităţile auto locale, ci doar deschidem o mică paranteză şi vom lăsa loc de interpretare, pentru a ne spune voi, ce credeţi despre BMW Power Club Moldva. Că suntem răi sau buni, că suntem cunoscuţi oriunde sau că am rămas anonimi, că suntem prietenoşi şi deschişi cu toţii, ori că dincontra, v-am părea nişte narcisişti, egoişti şi obraznici, este acum rândul vostru să ne spuneţi şi să ne criticaţi.

Iar cu această ocazie, îi voi felicita pe toţi care au pus umăr la umăr pentru ca în aceşti cinci ani de zile, BMW Power Club Moldova să ajungă să crească, să îşi consolideze poziţiile binemeritate şi să îşi asume promisiunea pentru un viitor strălucit. Am vrea să fiţi siguri că, de-a lungul timpului ne-am învăţat greşelile şi că tindem să excelăm, pentru ca publicul de acasă să aibă întotdeauna opţiunea de a se alătura unui club auto demn de a purta cuvintele ce reprezintă nu doar marca dar şi ţara!

Vă Mulţumim că sunteţi aproape şi în continuare puteţi conta pe noi! Vă vom bucura cu ştiri proaspete, postări interesante şi utile, dar şi cu evenimente locale proprii, dedicate pasionaţilor acestei mărci. Toate cu ajutorul şi susţinerea voastră!

Pe această cale, ţin să precizez că avem nevoie de noi forţe care să îşi lase amprenta într-un club relativ tânăr şi prosper. Aşadar, nu ezita să te înregistrezi pe forum, urmăreşte blogul şi frecventează off-line-urile săptămânale, restul se vin de la sine!

P.S., Vom marca din nou aniversarea chiar în acest weekend, cu o ieşire la grătar. Dress Code: Prezenţa în tricourile BMWPower este obligatorie :)

Video 2 Ani
Video 3 Ani
Video 4 Ani
Video 5 Ani

Leave a Reply