was successfully added to your cart.

BMWPower 5 Years Anniversary! Detalii despre eveniment. Ce şi unde va avea loc

BMWPower 5 Years Anniversary! Detalii despre eveniment. Ce şi unde va avea loc

By August 11, 2015 Club News, News No Comments

Bună şi bine te-am găsit din nou pe paginile www.bmwpower.md. Probabil că ştii deja din diferite surse că BMW Power Club Moldova va sărbători foarte curând, cinci ani de activitate. Şi pentru că multă lume ne întreabă ce va fi, unde şi când va avea loc sărbătoarea, am decis să venim cu un răspuns pe larg chiar aici, pe pagina blogului nostru.

11038999_891490380923868_566505174848846417_n

Însă, până a vă dezvălui detalii despre micul nostru fest, o să vă fac o introducere în ce priveşte comunitatea BMWPower, despre care cu siguranţă că aţi mai auzit nu o singură dată. Ca şi colectivitate, BMW Power Club Moldova există vreme de…aţi ghicit! Cinci ani! Începând cu data de 20 octombrie a lui 2010. De atunci şi până astăzi, în fiecare an, în acea dată am sărbătorit cu mult fast aniversarea clubului nostru neoficial. Şi abia recent, la aproape un an de zile, am reuşit să “legalizăm” pasiunea noastră şi astfel am devenit o asociaţie obştească cu toate actele în regulă. Chiar dacă din punct de vedere juridic, suntem încă la început de drum, totuşi, avem un prilej frumos, cred eu, de a sărbători acele momente unice, “vechi” de cinci ani de zile prin care ne-am evidenţiat ca şi grup aparte de pasionaţi de BMW, cu idei diferite şi principii diferite. Tot pentru anul acesta, am decis să strămutăm puţin ziua în care serbăm aniversarea clubului pentru ziua de 22 August. Nu ne întrebaţi de ce, simplu ne convine cel mai mult 😀

 

Pentru că suntem mai egoişti sau din motiv că nu am crescut încă suficient de mult ca să organizăm un eveniment de amploare, am decis să ne retragem undeva în sânul naturii, unde să ne putem lăsa maşinuţele parcate iar noi, în voia noastră să ne distrăm, sub soare, cu muzică bună, grătare şi multă energie acumulată pe parcursul anului. Aşa cum băuturile alcoolice nu pot fi combinate cu şofatul prin oraş, am decis să alegem o locaţie izolată aceasta fiind pensiunea Green Park (Vadul lui Vodă). Aici pot fi găzduie nu mai puţin de 44 de persoane iar locurile toate sunt rezervate deja.

Totuşi, doritorii de a ne vizita o pot face oricând, începând cu orele 13 şi până la 21:00 când se încheie prima parte a festului şi urmează a doua, cea închisă. Cu acest prilej am vrea să vă informăm că intrarea va fi cu plată, însă aveţi şi o băutură inclusă, iar accesul la bazin este garantat tuturor! O altă noutate bună este că vizitatorii pot participa gratis la tombola cu premii, care, sperăm noi, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

bilet intrare

Avem şi concursuri, unde pot participa atât membrii de club BMW Power, cât şi vizitatorii sau gazda (cei cazaţi). Vor fi nominalizaţi concurenţii pentru BEST FITMENT, BEST SOUND, BEST ENGINE BAY şi BEST LOOK, iar juriul veţi fi chiar voi, cei prezenţi la fest! Deci, curaj, poţi fi chiar tu câştigătorul, doar dacă te înscrii în concurs. Doritorii, vor avea de trecut de prima etapă, cea a selecţiei, iar norocoşii care au luat testul, ajung să fie “judecaţi” în faţa publicului.

Acum că ştii unde ne găseşti şi cum ne vom distra, nu îţi rămâne decât să ne vizitezi în data de 22 August, începând cu orele 13, la pensiunea Green Park, Vadul lui Vodă. Atmosfera incendiară şi surprizele plăcute sunt garantate! See you there!

10345979_261240990725978_7726907999933164798_n 11852876_933050470067385_256546644_o

Partener General: Tirex Petrol
Parteneri Media: BMWPower.md, AutoExpert.md
Susţinători: RedBull, RedBox Studio

Iată şi câteva episoate video din anii precedenţi!

Leave a Reply