was successfully added to your cart.

BMW ar putea lansa o versiune M pentru X3! Cel puţin asta pare a fi, la felul cum sună din evacuare (VIDEO)

BMW ar putea lansa o versiune M pentru X3! Cel puţin asta pare a fi, la felul cum sună din evacuare (VIDEO)

By December 21, 2016 News No Comments

BMW îşi revizuie intens gama de modele pentru anul viitor 2017. Aflat în strânsă competiţie cu cei de la Mercedes, producătorul bavarez de automobile face tot posibilul ca să umple nişa de modele din propriul portofoliu. Până acum am numărat o mulţime de modele şi prototipuri noi, iar cel mai proaspăt pare a fi un X3 în versiunea preparată de ///M GmbH.

Către acest gând ne duce instant videoclipul care surprinde viitoarea generaţie a lui BMW X3, camuflată bine, cu roţi mari şi un sunet motor foarte agresiv. Prototipul trezeşte bănuieli mari în privinţa motorizării care o va ascunde însă este prea devreme acum ca să ne dăm cu părerea. Este clar că va fi o versiune sport, cu mult evoluată faţă de un simplu X3 însă este greu de spus dacă va fi X3 M sau doar o variantă M Performance.

Cert este că versiunea camuflată aici, are barele de protecţie un pic mai umflate, grila radiatorului deasemenea pare a fi redesenată, iar cel mai important detaliu sunt cele patru finale ale sistemului de eşapament. Prin care de altfel se străcoară un bas foarte caracteristici modelelor preparate de divizia Motorsport a celor de la BMW.

Şi dacă se confirmă că va fi un X3 M, atunci cel mai probabil că sub capota acestuia va fi instalat acelaşi propulsor care a făcut deja ravagii pe M4 şi M3 în caroseria F80 şi F82.

Leave a Reply